top of page
Arbejdslyst Summit 2024
Arbejdslyst Summit 2024

tirs. 22. okt.

|

Fællessalen

Arbejdslyst Summit 2024

Kom til årets største festdag for arbejdslyst og få inspiration sammen med 150 udvalgte og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder og organisationer. Vi deler det, der virker og fejrer de bedste løsninger, der øger engagementet og sænker sygefraværet.

Tid og sted

22. okt. 2024, 09.00 – 16.30

Fællessalen, Fællessalen Christiansborg, København

Om eventet

Arbejdslyst Alliancen mobiliserer en national bevægelse for mentalt overskud på arbejde – og du er inviteret til at tage med. På Arbejdslyst Summit sætter snakken om problemerne på pause og finder løsninger, hylder dem, der handler og deler det, der virker. 

Hvordan kan vi skabe mere engagement og mindre sygefravær, mere arbejdslyst og mindre stress i Danmark?

PROGRAM SUMMIT 24

1. Topledere inspirerer 

4 topledere inspirerer med deres bedste ledelsesværktøjer til mere arbejdslyst

2. Workshop og sparring

Deltagere innoverer og udvikler løsninger på arbejdslystudfordringer

3. Spil ind til politikere

4 medlemmer af Folketinget: Sådan bliver Danmark et foregangsland for god arbejdslyst

4. Best Cases

Danske virksomheder med spændende cases deler og insirerer med deres løsninger, der skaber arbejdslyst 

5. Prisfest: Arbejdslyst på 100 dage

Hyldest af dem der handler og del det, der virker

BAGGRUND 

I Danmark går 37.335 fuldtidsstillinger tabt om året grundet stress. Det koster samfundet 16 mia. kr. alene i tabt produktion. En stesssygemelding koster i gennemsnit virksomheder 1 mio kr. og 4 mio kr. hvis det er en leder, der bliver stressramt.  

Stress koster kassen og gør os syge. Den gode nyhed er, at trivsel betaler sig sundhedsmæssigt, økonomisk og menneskeligt.  Øger vi arbejdslysten med bare 1%, så svarer det til 4.162 flere årsværk, og vi ved, at arbejdslyst helt kontant øger bundlinjen i virksomhederne. Og så har vi ikke en gang talt om de menneskelige gevinster. Men når hver fjerde dansker ifølge Den Nationale Sundhedsprofil viser stærke symptomer på stress, så ligner vi ikke en nation, der har sat jobglæden højt nok på dagsordenen. Det skal vi have gjort noget ved.

På Arbejdslyst Summit samler vi det danske landshold for mentalt overskud på arbejde. Her sætter vi snakken om problemerne på pause og byder på en fuld dag med inspiration fra 150 udvalgte og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder og organisationer.  Vi deler og fejrer, det der virker. Vi giver indspark til politikerne: Danmark skal være et foregangsland for mentalt overskud på arbejde. Og vigtigst af alt lader vi os inspirere af hinanden og hele bevægelsen for arbejdslyst.

I 2023-24 har Arbejdslyst Alliancen  været vært for en stribe Arbejdslyst Arenaer, hvor en lang række vidt forskellige virksomheder har deltaget og arbejdet konkret på at tackle deres egne specifikke Arbejdslyst udfordringer. Det er der kommet mange gode erfaringer og koncepter ud af. Dem vil vi dele og hylde.

Billetter

  • Arbejdslyst Summit 2023!

    0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page