top of page

Om Alliancen

About

Arbejdslyst Alliancen vil skabe en national folkebevægelse, hvor alle danske arbejdspladser handler for at skabe mere arbejdslyst og engagement og mindre sygefravær. Vi kender udfordringen. Vi taler ofte om den. Nu er det på tide, vi går fra ord til handling. 

Videncenter for GA-2019.png

"Det er så vigtigt, at vi står mange organisationer og virksomheder rundt om denne agenda. Vi vil være med til at skabe en bevægelse i hele Danmark. Vi vil gå fra ord til handling. Og vi vil gøre det for den enkelte"

 

Helene Lindholm, Direktør KRIFA 

"Vi vil gerne tage et socialt ansvar. Vi vil hjælpe vores virksomheder og Danmark med også at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen"

Ulla Jensen

Salgsdirektør, Danica Pension

Danica_Screen_Light.png
image.png

"Intet i livet bliver bedre af, at man ikke gider. Så når vi i dag har solidt videnskabeligt belæg for, at helhjertet motivation og høj kvalitet går hånd i hånd, er der ingen grund til ikke at lade denne viden komme arbejdslivet til gode. Arbejdslyst Alliancens arbejde vigtigere end nogensinde"

v. Lektor Hans Henrik Knoop

"At prioritere Arbejdslyst er afgørende for både vores virksomhed og andre i Danmark. Som partner i alliancen opnår vi adgang til uvurderlig viden og inspiration, der aktivt styrker trivsel og engagement blandt vores medarbejdere"

Annette Otto

HR Chef, Global Connect

image.png

"At skabe mere engagement og mindre sygefravær er et af de vigtigeste udfordringer Danmark står overfor. Derfor er det nu, vi skal gå fra ord til handling"

Claus Bindslev

Direktør, NEXTSTEP

bottom of page