top of page
Arbejdslyst Summit 2022
Arbejdslyst Summit 2022

ons. 26. okt.

|

Kuppelsalen, Danske Bank

Arbejdslyst Summit 2022

Kom til årets største festdag for arbejdslyst. Vi deler det, der virker - og fejrer de bedste løsninger, der øger engagementet og sænker sygefraværet. Få inspiration fra de modigste og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder og organisationer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid og sted

26. okt. 2022, 09.00 – 18.00 CEST

Kuppelsalen, Danske Bank, Laksegade 10, 1063 København, Denmark

Om eventet

I Danmark har vi 1,5 mio. stressbetingede sygedage om året – og det er i et samfund, der hungrer efter arbejdskraft. 

Det koster kassen og gør os syge. I følge Stressforeningen koster stress samfundet 40 mio. kr. om dagen.

Den gode nyhed er, at trivsel betaler sig sundhedsmæssigt, økonomisk og menneskeligt.  Øger vi arbejdslysten med bare 1%, så svarer det til 4.162 flere årsværk, og vi ved, at arbejdslyst helt kontant øger bundlinjen i virksomhederne. Og så har vi ikke en gang talt om de menneskelige gevinster. Men når hver fjerde dansker ifølge Den Nationale Sundhedsprofil viser stærke symptomer på stress, så ligner vi ikke en nation, der har sat jobglæden højt nok på dagsordenen. Det skal vi have gjort noget ved.

Arbejdslyst Alliancen inviterer derfor til Arbejdslyst Summit om, hvordan vi konkret kan skabe lavere sygefravær og højere engagement – og dermed få større arbejdslyst og mindre stress i Danmark.

Her sætter vi snakken om problemerne på pause og byder på en fuld dag med inspiration fra de modigste og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder og organisationer. Samtidig vil vi dele og fejre, det der virker. I 2022 har Arbejdslyst Alliancen nemlig være vært for en stribe Arbejdslyst Arenaer, hvor en lang række vidt forskellige virksomheder har deltaget og arbejdet konkret på at tackle deres egne specifikke Arbejdslyst Udfordringer. Det er der kommet mange gode erfaringer og koncepter ud af. Dem vil vi dele og hylde. Der vil også være debat om den politiske vision for et Danmark uden stress.

Mød blandt mange andre ceo Søren Lockwood fra Danica Pension, CHRO Lotte Hjortlund Andersen fra COOP, MF Samira Nawa (R) og Monica Rubin (Moderaterne)

Det er gratis at være med - og der er et begrænset antal billetter.

Del dette event

bottom of page