top of page
Artboard 7.jpg
Artboard 7.jpg
Artboard 7.jpg

Hvad siger tidligere deltagere?

”For 100 dage siden lagde vi en konkret plan med hjælp fra eksperter og topledere for at øge arbejdsglæden hos os. I går var vi igen i den varme stol til runde to af Arbejdslyst Alliancens innovationsrum. Vi er stolte af, hvor stor og dedikeret en indsats, vi har gjort for at gøre forandringerne til nye vaner og traditioner. Tak for at lede os igennem endnu en fantastisk, kompakt og lærerig dag.” 

Leder i digital virksomhed 


”Det har været en stor succes. Vi føler os berigede. Det har været en kæmpe gave at have været med og været en del af et intensivt rum. Vi er blevet pirket til og fået sparring, og nu glæder vi os til at komme i gang med at implementere vores løsning”
Leder i Sundhedssektoren 

Kommende events

 • Arbejdslyst Summit 2023
  Arbejdslyst Summit 2023
  man. 23. okt.
  Proviantsalen
  23. okt. 09.00 – 15.00
  Proviantsalen, Proviantpassagen, København, Danmark
  Kom til årets største festdag for arbejdslyst og få inspiration sammen med 75 udvalgte og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder og organisationer. Vi deler det, der virker og fejrer de bedste løsninger, der øger engagementet og sænker sygefraværet.
 • Arbejdslyst Arena København
  Arbejdslyst Arena København
  ons. 15. nov.
  København
  15. nov. 09.00
  København, Bygmestervej 57
  DET GODE ARBEJDSLIV – FRA ORD TIL HANDLING Arbejdslyst Alliancen inviterer til Arbejdslyst Arena d. 15. november 2023 og d. 15. februar 2024. BILLETTER ER GRATIS DELTAG 2-5 PERSONER PR. VIRKSOMHED
Anchor 1
Artboard 8.jpg

Tidligere arrangementer

Arbejdslystdebatter på folkemødet 2022

Alliancen var vært for to stærke debatter på Folkemødet:


- Arbejdslyst gør os alle rigere og sundere - så hvorfor står det ikke øverst på prioriteringslisten at få flyttet 400.000 danskere fra gul til grøn zone - og de stress-syge tilbage på arbejde.

- Er tech problem eller løsning ift trivsel? Og hvordan kan tech styrke arbejdslysten?

Kom ud af hamsterhjulet

- Mads Bab, Gnist

LEGO ARENA.jpeg

The LEGO Groups imponerende campus var i sidste uge ramme om vores første Arbejdslyst Arena i Jylland. Seks spændende virksomheder kom med hver deres udfordring, de ønskede at finde en model for at løse. Samspil og sammenhæng når man arbejder mange forskellige steder, ny fælles-kultur efter fusion og usikkerhed om virksomhedens kerneprodukt, arbejdspres og mødemaratons, rammer og forventninger i en ung ekspanderende virksomhed, konflikter og forskellige kulturer i en 100%-kultur og en organisation der ikke giver klare rammer, opgaver og mandat til aktørene.


Efter en intensiv dag med sparring og udviklingsarbejde tog de alle hjem med en plan for, hvad de vil gøre de næste 100 dage for at løse udfordringen. Alliancen takker the LEGO Group FlexFabrikken Danmarks Almene Boliger KK Wind Solutions BookBites A/S og Evida for ærlighed og mod til at tage livtag med udfordringerne, dele inspiration og erfaringer - og for viljen til at handle. Vi glæder os til at høre, hvordan det går om 100 dage

Arbejdslyst Arena

02. december 2021 og 2. februar 2022 i København

Trives medarbejderne - trives forretningen og produktiviteten. Det viser nye tal. Der er derfor god grund til at prioritere arbejdslysten. Den 2. december var startskuddet for Arbejdslyst Alliancens nye arenaer. Her mødtes 4-6 virksomheder og organisationer i et intensivt og fortroligt innovationsrum.

 

De stillede hver med et lille hold af kernemedarbejdere og én central udfordring på arbejdspladsen, de gerne vil løse. I løbet af to dage fik de redskaber, sparring og inspiration, så de kan komme i gang "der hjemme" med forandringer, der skaber større engagement og færre sygedage. 

De sidste ti år har vi talt om stress. Stress går ud over medarbejderen, virksomheden og samfundet som helhed – og det vi har forsøgt at gøre, har ikke hjulpet. Derfor er det vigtigt at få etableret en arbejdslystbevægelse i Danmark. En alliance, hvor de nytænkende og de positive tiltag bliver fremhævet og promoveret, og hvor det meningsfulde arbejde er i fokus. Vores arbejde skal ikke blot være foruden stress eller angst – det skal være fyldt med glæde, trivsel og arbejdslyst - og noget man glæder sig til, når man står op om morgenen.

Arbejdslyst Arena

15. marts og 17. maj i København og 25. maj på LEGO Campus i Billund 

Arbejdslyst Summit 2021
 

IMG_4753.jpeg

Lige nu står vi i en unik situation, hvor vi skal redesigne vores arbejdsliv og arbejdspladser efter corona. Hvordan sikrer vi os, at ledere overalt griber chancen – og hvilke muligheder har vi? 

Arbejdslyst Summit forenede de modigste og mest fremsynede ledere fra danske virksomheder bag en vision om et Danmark uden stress. Her delte vi rummet med virksomhedsledere, politikere og Chris McDonald og samlede inspiration, motivation og sparring, der forstærker handlekraften for mere arbejdslyst i Danmark

 

Uanset om formlen er fleksible arbejdsrutiner, nye arbejdsgange eller nye måder at skabe kollegialitet, blev målet at sætte gang i konkrete handlinger for arbejdslyst i alle de deltagende virksomheder.

Arbejdslyst Debat

Folkemødet 2021 på Bornholm

Investeringer i arbejdslyst er sjældent noget, der når op på direktørenes og ministrenes bord. Lige nu står vi i en unik situation, hvor vi skal redsigne vores arbejdsliv og arbejdspladser efter corona. Hvordan sikrer vi os, at ledere overalt griber chancen – og hvilke muligheder har vi? 

Til folkemødet 2021 bestod arbejdslystalliancens panel af CEO NEXTSTEP Claus Bindslev, CEO Energinet Thomas Egebo, HR chef Atea Annette Otto, Direktør Krifa Helene Riis Lindholm, FVP Danica Pension Ulla Højland Jensen, Lektor Hans Knoob, Beskæftigelsesordfører Hans Andersen og Beskæftigelsesordfører Henrik Møller. 

Arbejdslyst Arena
20. april 2021 i København

Artboard 9.jpg

Temaet for denne arena var ”Velkommen tilbage på arbejde”

 

Her udforskede vi, hvordan fordelene ved den digitale arbejdsdag kan forenes med fordelene ved at mødes fysisk, som vi kender det fra før, Corona ændrede arbejdslivet radikalt for mange af os.

De fleste danskere bruger omkring halvdelen af deres vågne timer på jobbet. Og når man ikke trives på sit arbejde, påvirker det hele livet.
Vi samlede en række stærke virksomheder, som søgte inspiration og sparring, vidensdeling og handling, der øger arbejdslysten, trivslen og overskuddet på arbejdspladsen.

Arbejdslyst Arena 
26. januar 2021 - virtuelt

1611830811317.jpeg

Ledelse og samarbejde i en skærmtid var på dagsordenen, da Arbejdslyst Alliancen tirsdag d. 26. januar holdt on-line arena. Skærmtrætheden og savnet af kollegaerne var tydelig blandt deltagerne. Men det samme var lysten til at dele erfaringer og finde redskaber. For at nævne et par stykker: Gå til arbejde - også selvom turen starter og slutter det samme sted. "Kaffemaskinen" er væk, i stedet må vi forstyrre" hinanden med et socialt opkald ind i mellem. Bryd monotonien med skærmfrie tænkepauser. Drop den virtuelle fredagsbar: Vi er trætte af pseudo-samvær. Hold jeres møder på en gåtur. 

Idéerne var mange, og der blev lagt gode konkrete 10-dages og 100-dages planer for øget arbejdslyst. Èn ville indføre 2 sociale forstyrrelser om dagen. En anden ville "legalisere" skærmfrie perioder nu - og på sigt gøre det til en del af kulturen. Og der var mange flere. Vi glæder os til at høre, hvordan planerne skrider frem! 

122520471_191352955845094_71262867461652

Arbejdslyst Arena 
22. oktober 2020 i København

Er hierarkiet en dræber for arbejdslysten? Hvordan får man medarbejderne gennem forandringer med arbejdslysten i behold? Hvordan heler man tillidsbrud på arbejdspladsen? Det var nogen af de mange spændende udfordringer, som deltagerne fik inspiration og sparrede om d. 22. oktober, da Arbejdslyst Alliancen holdt Arbejdslyst Arena. Tak for engagement og stærke input.

bottom of page